Notaris Piek, Echt-Susteren

Notaris Piek, Echt-Susteren

Notariskantoor Piek verwelkomt u graag in Susteren voor uiteenlopende notariële diensten. Omdat wij in het hele land nieuwbouwprojecten begeleiden -met name recreatieparken- komen onze cliënten ook uit het hele land. Voor de (fiscale) begeleiding bij de aankoop van een recreatiewoning maar ook bij het opmaken van algemene voorwaarden of het parkreglement zijn wij u graag van dienst. Rutger Piek heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van recreatieparken. De aankoop ervan, het opmaken van algemene voorwaarden en parkreglementen, maar ook de begeleiding bij de aankoop van een (mobiele) recreatiewoning en de fiscale advisering daarbij, behoort tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

Ook op het gebied van vennootschapsrecht hebben wij ruime ervaring. In het verleden hebben wij vele fusies en bedrijfsovernames begeleid en uitgevoerd. Wij zijn u daarnaast graag van dienst bij de start van uw onderneming zo adviseren wij jaarlijks startups en andere startende ondernemers bij het kiezen van de juiste rechtsvorm: een besloten vennootschap (BV), eenmanszaak, vennootschap onder firma (VOF), maatschap of bijvoorbeeld een coöperatie.

De verdeling van uw erfenis na uw overlijden regelt u in een testament. Wij helpen u daarbij ook graag bij het uitstippelen van een fiscaal gunstige afwikkeling bij overlijden: dit heet estate planning. Reeds in 2006 rondde Rutger Piek zijn beroepsopleiding tot estate planner met succes af. Voor het opmaken van levenstestamenten bent u bij ons eveneens op het juiste adres.

Notariskantoor Piek heef veel kennis en ervaring met boedelafwikkeling na echtscheiding of overlijden met de daarbij horende belastingaangiften en het verkopen van de woning.
Na overlijden is het afwikkelen van de nalatenschap een forse klus. Kandidaat-notaris Valérie Blankenstein heeft een jarenlange ervaring met het afwikkelen van boedels (nalatenschappen). Het regelen van alle zaken die daarbij komen kijken, bijvoorbeeld het verzorgen van de aangifte erfbelasting; de verkoop van de woning; het verdelen van de inboedel; of het beheer van de ervenrekening kunt u ons als onpartijdige en onafhankelijke instantie toevertrouwen.

Kortom, voor een testament, estate planning, de aankoop van een (recreatie)woning en de vestiging van hypotheken; of een nieuw op te richten vereniging, stichting of bedrijf kunt u bij ons terecht.
Notariskantoor Piek is een vertrouwd adres, snel en professioneel, met generaties ervaring in huis.